Reno-Solutions is officiële verdeler van de 3 grootste merken van omvormers.

SolarEdge®

SolarEdge bedacht een intelligente omvormeroplossing die de manier waarop energie in PV-systemen wordt gewonnen en beheerd fundamenteel heeft veranderd. De DC-geoptimaliseerde omvormeroplossing van SolarEdge maximaliseert energieopwekking op individueel paneelniveau terwijl de kosten van de opgewekte energie worden verlaagd.

De SolarEdge oplossing biedt superieure energieopwekking en paneelbeheer door op elk PV-paneel een optimizer aan te sluiten terwijl de systeemkosten concurrerend blijven door de DC-AC omzetting en interactie met het netwerk op een vereenvoudigde omvormer te centraliseren.
Sinds het begin van de verkoop in 2010 heeft SolarEdge ongeveer 4,7 Gigawatt (GW) aan DC-geoptimaliseerde omvormeroplossingen verkocht en zijn de producten in PV-systemen in 100 landen geïnstalleerd.

Website: www.solaredge.com

  Solar Edge

SMA®

SMA Solar Technology AG is een Duitse fabrikant van omzetters voor fotovoltaïsche systemen die bedoeld zijn voor het injecteren van stroom op het net, autonome systemen of back-upsystemen.
Het hoofdkantoor bevindt zich in Niestetal, in de buurt van Kassel, Duitsland. Het bedrijf is aanwezig in 21 landen.

 

Website : www.sma.de

FRONIUS

Fronius is een innovatieve ontwikkelaar van oplossingen in energiebeheer, van batterij-laders en lastechnieken, tot zonne-elektronica.

De omvormers van fronius zijn van de hoogste kwaliteit, en kunnen voorzien worden van een handig monitoring-systeem om de resultaten van een installatie nauwgezet op te volgen.

Website :  www.fronius.com/worldwide/france

Meer opbrengst met Power Optimizers.

Door power optimizers extra te plaatsen is het mogelijk om uit elk individueel zonnepaneel de maximale opbrengst te halen.

Een power optimizer is een kastje met slimme elektronica dat onder elk zonnepaneel geplaatst wordt. Bij een traditioneel zonnepanelensysteem liggen alle zonnepanelen in een lus (string) waarbij het zwakste zonnepaneel het gehele systeem nadelig beïnvloedt.

Een beetje schaduw van bijvoorbeeld een vogel – schoorsteen – blad of een wolk op één van de zonnepanelen is in een dergelijke oplossing nadelig voor de totale opbrengst. Een systeem met power optimizers kent dat probleem niet.

Reno Solutions adviseert deze optimizers voor gebruik in België

Bel me terug