Ontdek onze nieuwe Generatie Zonnenpanelen !

  • Ervaring met Zonnepanelen : 10 jaar

  • Reeds geïnstalleerd : +4000

  • Officiële Dealer : SunPower® Premium Partner

Ervaren professionals in Fotovoltaïsche – Zonnepanelen Technologie.

Met Reno-Solutions bent u er zeker van om ervaren professionals te ontmoeten die uw fotovoltaïsche project in de stand van de techniek zullen beschouwen en realiseren.

Met bijna 10 jaar ervaring op het gebied van fotovoltaïsche zonne-energie zijn het meer dan 2500 projecten gerealiseerd, deze vele referenties staan ​​tot uw beschikking.

Wij zijn RESCert geregistreerde fotovoltaïsche installateur maar worden ook door SunPower® erkend als eerste “Premium Partner”.

Als Premier Partners van SunPower® worden wij erkend als een van de beste installateurs van fotovoltaïsche panelen en bieden wij een superieure service die is afgestemd op de hoogwaardige kwaliteit van SunPower® fotovoltaïsche panelen. We zijn geslaagd op een SunPower® Advanced Training en hebben een maximale klanttevredenheid bereikt. We voldoen perfect aan de ontwerp-, kwaliteits- en serviceprestatie normen van SunPower®.

Hoe gaan we te werk met Fotovoltaïsche panelen ?

De nieuwe generatie fotovoltaïsche panelen zijn gebaseerd een installatie te garanderen die is aangepast aan uw huis en uw consumptiegewoonten.

Wij geven daarom de voorkeur aan “eigen verbruik” en niet ten koste van de maximale productie.

Onze experts analyseren de oriëntatie van uw dak, de obstakels en het beschikbare oppervlakte, maar ook uw elektrische installatie.

Voor oplevering werken we samen met een externe keuring organisatie (BTV) die de inbedrijfstelling garandeert.

De ideale configuratie van een Fotovoltaïsch systeem.

Een ideale configuratie voor een fotovoltaïsche installatie is een dak op het zuiden met een helling van 30°, en zonder een schaduwbron zoals een schoorsteen of de aanwezigheid van bomen. Een andere configuratie vereist een andere paneelkeuze en een power optimizer om identieke productie te garanderen.

Installatie op een dak op het noorden wordt niet aanbevolen en de beschikbare ruimte moet minstens 8 tot 10m² zijn om 5 of 6 fotovoltaïsche panelen te installeren.

Is uw dak en frame geschikt voor Fotovoltaïsche zonne-energie ?

Dakdekkers van Reno-Solutions weten en kunnen perfect de staat van uw dak beoordelen. Indien nodig kunnen we van tevoren de nodige reparaties uitvoeren om te zorgen voor een fotovoltaïsche installatie van hoge kwaliteit die een gratis elektriciteitsproductie garandeert voor de komende 30 jaar.

Gemiddeld verbruiken Belgische Familie’s 4000 Kwh stroom per jaar, dat vertegenwoordigd 14x panelen van 300Wc. Maak vandaag nog een afspraak en start uw eigen energie productie.

Welke rendement wordt verwacht van een Fotovoltaïsche installatie ?

Onze Fotovoltaïsche citaten gaan altijd vergezeld van een nauwkeurige financiële analyse over 20 jaar, zelfs als de levensduur van een Fotovoltaïsche installatie wordt geschat op 25 of 30 jaar.

De prijzen van Fotovoltaïsche installaties zijn de afgelopen jaren sterk gedaald en zelfs zonder een groen certificaat is het eenvoudig om echte winstgevendheid aan te tonen.

Onze experts zijn zich volledig bewust van de financiële prikkels en zullen deze in detail opnemen in uw rendement verslag.

Reno-Solutions zorgt altijd voor alle administratieve procedures die nodig zijn om uw Fotovoltaïsche installatie in gebruik te nemen.

Maak nu een afspraak met een van onze experts en word een producent van je eigen energie.

Contact Formulier

Onze enkele realisaties

We werken met de beste merken :

  • Issol
  • ...

Bel me terug