Waarom Reno Solutions?

Een team van experts voor al uw renovatie- en isolatiewerken

Op zoek naar een partner voor de renovatie en/of isolatie van uw woning? Reno-solutions biedt u een ruim gamma aan producten en technieken om uw muren, dak en vloeren te isoleren.

Oplossingen om uw energiefactuur te doen dalen!

De prijs van elektriciteit blijft stijgen, dus wordt het steeds belangrijker om stil te staan bij uw energieverbruik en wat u kan doen om die te verminderen.

Reno-solutions begeleidt u gratis bij de analyse van uw woning om zo te bepalen welke ingrepen voorrang hebben om energie te besparen, hoe u deze kan realiseren en wat het u concreet zal opbrengen.

Onze globale aanpak maakt het mogelijk om een volledig advies te geven en u vervolgens een efficiënte oplossing op maat aan te bieden.

  Reno Solutions

Stel uw vraag aan onze experts

Energierenovatieprogramma 2020

Met het Energierenovatieprogramma 2020 wil de overheid ervoor zorgen dat de woningen in 2020 een flink pak energiezuiniger zijn dan vandaag.

Het lijdt geen twijfel dat de renovatie van woonhuizen hierbij een kapitale rol speelt. Bestaande gebouwen kunnen met een aantal ingrepen heel wat energiezuiniger worden gemaakt. Voor de nieuwbouw geldt sowieso al dat er op energievlak van meet af aan beter moeten moet worden gepresteerd dan bij bestaande gebouwen.

Momenteel wordt er weliswaar veel gerenoveerd, maar meestal gebeurt dit maar gedeeltelijk, terwijl Reno-Solutions net voor een globale aanpak pleit. Wij helpen u graag met een oplossing op maat voor een optimaal energierendement van uw woonst.

Keuze uit een snelle oplossing met gepaste materialen

Elk gebouw heeft zijn specifieke eigenschappen, daarom is een persoonlijke aanpak noodzakelijk. Voor de meest complexe situaties doen wij beroep op een studiebureau dat gespecialiseerd is in het berekenen van alle parameters van uw woning om zo de beste oplossing aan te bieden.

Berekenen van de te verwarmen volumes, het rendement van uw verwarming, het ventilatiesysteem, de sterkte van de zonnepaneleninstallatie of de nodige warmtepomp.

Aan de hand van bestaande parameters kan alles heel nauwkeurig berekend worden.
Hierdoor zijn we in staat om de juiste oplossingen met de beste materialen aan te bieden, dit volledig volgens de behoeften van uw woning.

Ons vak, uw besparing

Ons advies en onze werken hebben één objectief: u helpen om energiebesparingen door te voeren en uw maandelijkse facturen te verlagen.

Al onze klanten zijn tevreden over onze ingrepen, we behouden dan ook een sterke band met hen.

Met Reno-Solutions bespaart u energie !


Doe een beroep op ons gratis energieadvies

Uw werken, uitgevoerd door onze professionele teams

De uitvoering van de werken is bepalend voor de waarde van uw investering. Enkel professioneel uitgevoerde werken volgens uw verwachtingen en de opgegeven termijn geven u een algemene tevredenheid.

Reno-solutions heeft dit goed begrepen, daarom worden al onze werken uitgevoerd door professionele en ervaren teams. Bekijk een aantal van onze realisaties.


Onze isolatie oplossingen

Zorg voor alle administratie

Als de werkzaamheden klaar zijn, is uw dossier nog niet afgehandeld. Reno-solutions begeleidt u in alle administratie: aanvraag van al uw premies, technische fiches van de gebruikte materialen, opvolging van elektriciteitsproductie, enz…

Reno-Solutions is uw lange termijn partner voor alle energiebesparingen.

Neem contact op

Wie is Reno-Solutions?

Reno-Solutions werd in 2009 opgericht en geldt als één van de toonaangevende aannemers voor energiezuinige gebouwen. Sinds het prille begin bundelen de Reno-Solutions-teams hun krachten om zowel woningen als bedrijfspanden zo energiezuinig mogelijk te maken.

Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en de overheid. Reno-Solutions begeleidt haar klanten vanaf de eerste plannen tot bij de voltooiing van de werken. Met meer dan 40 vaste medewerkers behoort Reno-Solutions tot de grote spelers op de Belgische isolatiemarkt. Onze ploegen beschikken over de nodige ervaring en kennis voor alle werken die bij de renovatie komen kijken.

Ons gezamenlijk doel hierbij: een optimaal energierendement. Aarzelt u nog wat u het best zou kunnen doen of hebt u al een duidelijk idee? In beide gevallen staat Reno-Solutions u graag bij. Wij helpen u bij het toetsen van uw project, we maken een realistisch bestek op en we brengen het haalbare rendement van uw investering in kaart.

Ons bedrijf is een erkende aannemer met de nodige Certificaten om uw project te isoleren. Aannemer Klasse Certificaat : 4D4, ATG 2886.

 

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte