Samen uw woning bestuderen

Rtone-bis

Advies van een energiespecialist

Waarom een energiespecialist onder arm nemen?

Elk gebouw heeft zijn specifieke eigenschappen waardoor het niet altijd eenvoudig is om te weten hoe men het beste kan besparen. Volstaat het om de verwarming te vervangen door een pelletkachel of liever een warmtepomp? Moet eerst de isolatieschil verbeterd worden? Eerst het dak en dan de muren?

Allemaal vragen die ons studiebureau voor u kan beantwoorden. Ons doel: samen de mogelijkheden analyseren om u zo de optimale oplossing aan te bieden met een garantie op échte besparingen.

Reno-solutions geeft niet alleen degelijk advies, maar werkt ook uitsluitend met betrouwbare leveranciers en optimaal geschikte materialen. We werken nooit exclusief met één merk, omdat we u verschillende alternatieven willen aanbieden. De beste oplossing voor de ene woning is immers niet altijd de beste voor de woning ernaast.

Dimensionering, toegang, formaat van de woning, aanwezige isolatie, verwarmingsinstallatie (stookolie, gas, enz.) volume van de ruimtes, verbruik – bij de keuze van de aanpak en het materiaal komen heel wat factoren kijken.

Wanneer u met een erkend studiebureau en een installateur werkt, geniet u van meer garanties. Bovenop de gebruikelijke garantie op de werken en het materiaal, zoals bij de meeste installateurs, heeft u ook garantie op de keuze en dimensionering van alle toestellen.

U bent dus volledig verzekerd op alle vlakken. Wij willen immers dat u juiste keuze maakt om u energiekosten daadwerkelijk te verminderen.