Kruipkelder Isolatie

Denk aan uw vloeren!

De verwarming vertegenwoordigt meer dan 3/4 van het energieverbruik van een gezin.

Een koud gevoel aan de voeten is één van de grootste ongemakken die er bestaan. De snelste oplossing om uw vloeren te isoleren is via het plafond van de kelders en de kruipkelder.

Vraag een vrijblijvende offerte

 

Jetspray® systeem: voor uw koude betonvloer.

Heeft u ook zo’n last van die koude betonnen vloer, ondanks dat u de verwarming al hoger heeft gezet?

Wellicht is de Knauf JetSpray dan de juiste oplossing voor uw vloer. De Jetspray is een brandveilig en niet giftig isolatiesysteem, bestaande uit een glaswolspray die we vanuit de kruipruimte direct tegen de onderkant van uw vloer sprayen.

Eerst wordt het te isoleren opperfvlak voorbehandeld met JetSpray Primer, die een uitstekende en duurzame hechting van de isolatielaag aan de ondergrond garandeert. Vervolgens wordt er bovenop de primerlaag een combinatie van van minerale glasvezels (Jetspray Thermal) en een organisch bindmiddel (Jetspray Fix) aangebracht. De isolatielaag wordt als het ware gespoten op de te isoleren oppervlakte en alle kieren worden perfect geïsoleerd.

 

  • Brandveilig Klasse A1.
  • Geurloos en rotvrij.
  • Duurzaam (80% gerecycleerd materiaal)
  • Zeer goed alternatief voor andere chemische isolatieproducten.

 

 Productie process : Jetspray Production

Het plaatsen van harde Polyfoam platen.

Harde Polyfoam-platen.

Als u uw kelder daadwerkelijk gebruikt, adviseren we harde platen om extra isolatie aan te brengen. Deze worden gemonteerd aan het plafond van de ruimte met speciale isolatie pluggen. Deze platen beginnen vanaf 6cm dik om aan de premie voorwaarden te voldoen. Deze platen zijn ook geschikt voor garages.

 

 

Vraag een vrijblijvende offerte

 

Bel me terug