Kruipkelder Isolatie

Denk aan uw vloeren!

De verwarming vertegenwoordigt meer dan 3/4 van het energieverbruik van een gezin.

Een koud gevoel aan de voeten is één van de grootste ongemakken die er bestaan. De snelste oplossing om uw vloeren te isoleren is via het plafond van de kelders en de kruipkelder.

Vraag een vrijblijvende offerte

 

Gespoten vloerisolatie PUR

Pur staat voor polyurethaan en wordt vaak gebruikt voor het isoleren van daken en vloeren. Aangezien Polyurethaan isolatie vaak als schuim wordt geplaatst noemt men dit isolatiemateriaal dan ook vaak gespoten PUR. Het wordt letterlijk op het te behandelen oppervlak gespoten en sluit makkelijk en snel alle hoekjes af. Dit isolatiemateriaal is dankzij zijn gebruiksvriendelijkheid, snelheid, doeltreffendheid en hoge isolatiewaarde ideaal voor de isolatie van alle vloeren zoals zoldervloeren, vloeren op het gelijkvloers en tussenvloeren.

Het plaatsen van harde Polyfoam platen.

Harde Polyfoam-platen.

Als u uw kelder daadwerkelijk gebruikt, adviseren we harde platen om extra isolatie aan te brengen. Deze worden gemonteerd aan het plafond van de ruimte met speciale isolatie pluggen. Deze platen beginnen vanaf 6cm dik om aan de premie voorwaarden te voldoen. Deze platen zijn ook geschikt voor garages.

 

 

Vraag een vrijblijvende offerte

 

Bel me terug