Verbeter de energieprestatie van uw woning met een efficiënte gevelisolatie, afgewerkt met een complete nieuwe frisse look !

Deze thermische isolatie methode bestaat uit het plaatsen van isolatieplaten op het buitenoppervlak van uw oude gevel. De afwerking biedt een ongeëvenaarde esthetische verjonging met een keuze uit bijna oneindige mogelijkheden. Versleten stenen door door vervuiling in de tijd zijn een verre herinnering.

Individueel karakter.

Met het kleursysteem kunt u uw project decoratief benaderen.

Of u nu besluit om uw inspiratie te volgen, om rekening te houden met het landschap of constructies in de omgeving, alles kan vanuit de planning worden meegenomen.

Knauf® isolerende gevels: een innovatieve technologie die een garantie biedt voor energie-efficiëntie op de lange termijn.

Reno-Solutions installeert exclusief de producten die worden gedistribueerd door Knauf Belgium en voldoen aan alle implementatievereisten met betrekking tot de gebruikte producten, accessoires en componenten. Dit garandeert een state-of-the-art prestatie en voldoet aan 100% van de garantievoorwaarden van de fabrikant.

CEDRAL gevelstroken van vezelcement.

 

De gevelstroken van CEDRAL zijn vervaardigd van vezelcement, een bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. U kunt zelfs kiezen tussen twee uitvoeringen: CEDRAL Wood met de typische structuur van cederhout en CEDRAL Smooth met een licht gestructreerd uitzicht. Beide strooktypes zijn onderhoudsvrij en hoeven dus niet om de zoveel tijd te worden behandeld!

 

Gevel Isolatie met Steenstrips.

 

U kan ook kiezen voor een totaalpakket voor buitengevelisolatie met een baksteenlook aan de buitenkant. Er is een zeer ruime keuze van echte bakstenen verkrijgbaar en uw woning ziet er na de isolatie net zo traditioneel uit als ervóór, terwijl het net zo goed geïsoleerd is als een nieuwbouw.

 

 Productie Voorbeeld Steenstrips

Gespoten Kurk.

 

Kurk heeft één van de beste isolatiewaarden ter wereld en bestaat inmiddels in de vorm van spuitkurk dat zowel voor de gevelisolatie als voor binnenmuren kan worden gebruikt. Dit is 100% natuurlijk materiaal dat bestaat uit kurkkorrels en gekleurde harsen.

Spuitkurk wordt in vloeibare vorm aangebracht. Uitmuntende eigenschappen en een groot aantal kleuren maken het tot een topper!

 

 Productie Voorbeeld Gespoten Kurk

Laurant Dalemans

Verantwoordelijke ploeg Buitengevel isolatie

10 jaar ervaring, wij staan met onze ploegen tot uw dienst voor een onberispelijke afwerking.

Bel me terug