Gevelpleister is erg in trek bij wie zijn woonst in een nieuw jasje wil steken. Bovendien kunt u er een andere wending aan de architectuur mee geven. Knauf SKAP is een pleister op siliconeharsbasis met een matte look. Knauf SKAP is waterafstotend en bechikbaarin verschillende korrelgroottes en in alle kleuren van de Knauf-kleurenwaaier.

De gevelstroken van CEDRAL zijn vervaardigd van vezelcement, een bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. U kunt zelfs kiezen tussen twee uitvoeringen: CEDRAL Wood met de typische structuur van cederhout en CEDRAL Smooth met een licht gestructreerd uitzicht. Beide strooktypes zijn onderhoudsvrij en hoeven dus niet om de zoveel tijd te worden behandeld!

 

U kan ook kiezen voor een totaalpakket voor buitengevelisolatie met een baksteenlook aan de buitenkant – bij E-board van Vandersanden zijn het échte bakstenen, bij Elastoholith is het kwarts. In ieder geval ziet uw woonst er na de isolatie net zo traditioneel uit als ervóór, terwijl het net zo goed geïsoleerd is als een nieuwbouw.

Kurk heeft één van de beste isolatiewaarden ter wereld en bestaat inmiddels in de vorm van spuitkurk dat zowel voor de gevelisolatie als voor binnenmuren kan worden gebruikt. Dit is 100% natuurlijk materiaal dat bestaat uit kurkkorrels en gekleurde harsen.

Spuitkurk wordt in vloeibare vorm aangebracht. Uitmuntende eigenschappen en een groot aantal kleuren maken het tot een topper!