Woningventilatie Ventilatie Systemen

Geen Isolatie zonder Ventilatie !

Wie gaat isoleren, moet goed in de gaten houden dat dit gepaard gaat met een verhoogde luchtdichtheid van het gebouw. Er moet altijd een zekere mate aan luchtverversing zijn. Een goed geïsoleerd en dus energiezuinig gebouw is automatisch betrekkelijk luchtdicht – maar gebouwen moeten kunnen ademen.
Precies daarom heeft Reno-Solutions voor isolatiemateriaal gekozen dat zelfs bij naderhand geplaatste oplossingen niet noodzakelijk een mechanisch ventilatiesysteem vereist.
Moet het gebouw echter meteen compleet en afdoend geïsoleerd worden, stellen wij graag verschillende oplossingen voor een degelijke ventilatie voor: type C of D, centraal of decentraal, met of zonder warmteterugwinning.
U moet immers weten dat tot 90% van de vroeger gewoon verkwiste energie kan worden gerecupereerd.
Reno-Solutions verkoopt en plaatst centrale systemen met een aangepaste bekleding van Soler & Palau evenals autonome oplossingen zonder kanalisering van Airria en Veneco, die zowel de vochtige lucht afzuigen en de resterende energie maximaal terugwinnen als verse lucht aanvoeren.

 

Vraag een vrijblijvende offerte

Eric W.

Door onze ervaringen als Isolatie specialist weten wij als geen ander om het juiste te adviseren. Wij komen altijd ter plaatse om de werf te bekijken voor het juiste advies.

Veneco Compact :

Het 100% Belgische merk Veneco ontwikkelt decentrale ventilatiesystemen met warmteterugwinning, die in de raamkozijnen of luiken, in lintelen of draagbalken kunnen worden geïnstalleerd. Het voordeel van deze aanpak is dat deze systemen verassend compact en efficiënt zijn.
De Veneco Compact is een energiezuinige decentrale mechanische ventilatie-eenheid met warmteterugwinning, geschikt voor ruimten zoals de woonkamer, de slaapkamer, de badkamer, de wasplaats of de keuken. Ideaal voor de extractie van CO2 en andere schadelijke stoffen en het voorkomen van condensatie en schimmelvorming.
Meer informatie over de verschillende systemen en over de mogelijkheden voor uw woning?

Contacteer ons vrijblijvend 

Bel me terug