Vocht Bestrijding

Injectie opstijgend vocht

Opstijgend vocht is een veel voorkomend probleem dat leidt tot muurplekken en -schimmels en bovendien schadelijk kan zijn voor de gezondheid van de inwonenden.
Denkt u last te hebben van opstijgend vocht, neem dan contact op met onze professionals, zij kunnen u het juiste advies geven. Indien er inderdaad sprake is van een vochtprobleem kunnen we dit probleem oplossen door de betrokken muren te injecteren met een isolerende injectiegel.

Vraag gratis advies of een vrijblijvende prijsofferte

Verwijderen van Vochtbruggen

Merkt u vochtdoorslag op een specifieke plaats of hoek van uw muur, dan is er mogelijk sprake van een vochtbrug die verwijderd moet worden.
Een vochtbrug is de plaats waar vocht door een spouwmuur naar de binnenmuur trekt, door bijvoorbeeld slecht voegwerk of vanwege scheuren in de buitenmuur. Denkt u last te hebben van vochtbruggen, neem dan zeker contact op en we helpen u gratis de situatie te analyseren.

Vraag gratis advies of een vrijblijvende prijsofferte

Hydrofoberen tegen doorslagend vocht

Uw buitenmuren worden dagelijks blootgesteld aan regen en wind, wat enerzijds kan leiden tot de verwering en vervuiling van uw gevels en anderzijds tot binnendringend vocht.
Om uw muren beter te beschermen en doorslagend vocht tegen te gaan, is het in veel situaties aangewezen om uw buitenmuren te laten hydrofoberen of impregneren. Hierbij worden uw gevels met een vochtwerende stof bespoten, die tot in de muur doordringt en uw woning zo van een beschermende laag voorziet.

Vraag gratis advies of een vrijblijvende prijsofferte

Bel me terug