warmtepompOnze warmtepompen

Warmtepompen halen energie uit de lucht, water of grond en zetten deze om naar warmte om uw woning en sanitair water mee te verwarmen. Onze aarde is een onuitputtelijke bron van energie, jaarlijks levert de zon ons 50 maal meer energie dan we verbruiken. Warmtepompen zetten deze energie om door middel van compressie.

De COP factor (Coëfficient of Performance) van een warmtepomp bepaald de hoeveelheid geleverde thermische energie ten opzichte van de elektrische energie die ze verbruikt.

Bij renovatie kan een warmtepomp gebruikt worden als ondersteuning van een klassieke verwarming en in sommige gevallen deze volledig vervangen. Tot 50% goedkoper als stookolie en volledig gratis als u aanvullend zonnepanelen laat plaatsen.

Warmtepompen zijn DE oplossing voor de toekomst mits een nauwkeurige studie en juiste dimensionering. Ons Studie & adviesbureau garandeert u een installatie die u op budgetvriendelijke manier warm houdt.

pac-circuit-nl

De warmtepomp garandeert u een optimaal rendement tijdens het grootste deel van het seizoen, terwijl u de bestaande verwarming behoudt voor de koudste winterdagen met vriestemperaturen*. U kan het punt van de bypass naar wens instellen op bijvoorbeeld -3 °C. Een ‘Bivalente Waterstage’ oplossing kan op alle verwarmingsinstallaties aangesloten worden met behoudt van de bestaande kamerthermostaat.

Contacteer ons voor advies en meer informatie !